Комунікації майбутніх управлінців щодо готовності до весняного семестру

2 лютого 2024 року

2 лютого відбулася кураторська година зі здобувачами академічної групи УНЗ-23001м кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету.

Здобувачі ознайомились із подальшими кроками навчання за освітньо-професійною програмою – Управління навчальним закладом, зокрема з особливостями організації освітнього процесу в другому семестрі.

  1. З графіком проведення навчальних занять у 2-му семестрі, який розпочинається з 5 лютого за розкладом знаменника.
  2. З початком виробничої управлінської безвідривної від навчання практики й одночасним вивченням обов’язкових (Керівник закладу освіти; Управління фінансово-економічною діяльністю; Самоменеджмент; Управління освітньою діяльністю; Освітні технології; Техніка управлінської діяльності; Моніторинг якості освіти; Адміністративний менеджмент) та вибіркових дисциплін (Перформенс менеджмент; Власна справа: створення і запуск власного Інтернет-магазину).
  3. З вимогами проходження безвідривної від навчання практики з 5 лютого.

Наприкінці зустрічі було обговорено і визначено перспективні шляхи покращення освітнього процесу, що уможливлюють підвищення успішності та ефективності навчання. Зокрема, обговорювали формати академічної мобільності неформальної та інформальної освіти. Здобувачам було запропоновано використовувати сучасні освітні платформи до онлайн курсів: Coursera, EdX, Udemy.

Куратор групи – Ірина Шумілова наголосила на необхідності сумлінного відвідування занять, своєчасного виконання завдань з безвідривної виробничої практики, навчальних дисциплін. І наголосила на дотриманні правил поведінки під час оголошення повітряної тривоги.

На закінчення кураторської години куратор побажала всім здоров’я та мирного неба. Зустріч пройшла в невимушеній доброзичливій атмосфері.

Ірина Шумілова,
куратор групи УНЗ-23001м

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook