Розпочато весняний семестр 2023-2024 навчального року

5 лютого 2024, 15:00

      Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій з радістю повідомляє про успішний початок весняного семестру 2023-2024 навчального року. У цьому семестрі навчання в очному форматі розпочалося для студентів 1-го, 1-го скороченого терміну навчання, 2-го, 4-го та 2-го скороченого терміну навчання курсів бакалаврату, а також для магістрів 1-го та 2-го року навчання. У дистанційному форматі навчання продовжується для студентів 3-го курсу бакалаврату.

 

Перший день навчання, 05 лютого, пройшов на високому рівні, а студенти демонстрували великий інтерес та активність. Вони активно взялися за вивчення нового матеріалу, задавали запитання та проявляли зацікавленість у вирішенні навчальних завдань. Коридори були наповнені енергією і позитивом, що свідчило про готовність студентів до навчання. Приємно вражає те, що студенти більшості академічних груп Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження приступили до занять майже у повному складі. Це свідчить про великий інтерес студентів до отримання знань і бажання активно займатися навчанням.

 

Наші студенти відновили ритм навчання з новими силами та ентузіазмом, готові до занять і вивчення нового матеріалу. Активність на коридорах та в аудиторіях свідчить про те, що спільні зусилля викладачів і студентів спрямовані на досягнення великих навчальних та наукових успіхів.

 

Бажаємо успіхів нашим студентам-енергетикам у цьому семестрі та натхнення у їхній навчальній та науковій діяльності.

 

Олександр ОКУШКО,

завідувач кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook