Ph.D: проходження процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження аспірантами за ОНП «Публічне управління та адміністрування»

6 лютого 2024 року

 Згідно з наказом щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження 6 лютого в ННІ неперервної освіти і туризму відбулося засідання, на якому аспіранти 2023 року вступу представили свої наукові напрацювання.

До складу комісій, які були сформовані для кожного аспіранта, увійшли не менше трьох фахівців за даною спеціальністю, зокрема, серед членів комісій чотири доктори наук з державного управління: гарант освітньо-наукової програми «Публічне управління та адміністрування» Ірина Грищенко, заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму Володимир Олійник, в.о. завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сергій Приліпко, професор кафедри Оксана Євсюкова.
Кожен із п’яти аспірантів першого року навчання, разом зі своїм науковим керівником представили своє бачення наукової роботи, актуальність та методику дослідження як систему методів, прийомів та способів для розв’язання поставлених у роботі завдань, що розкривають мету дослідження.


В атмосфері дружньої і фахової дискусії учасники обговорили можливі наукові результати та досягли згоди, що всі попередньо затверджені теми дисертаційних робіт залишити без змін.

 Ірина Грищенко,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook