Обговорення навчального плану зі здобувачами вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».

24 жовтня 2023 року
НУБіП України
  Обговорення навчального плану зі здобувачами вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» є важливою складовою процесу навчання, оскільки дозволяє студентам активно впливати на формування своєї освітньої траєкторії та навчального процесу. В таких обговореннях студенти мають можливість висловлювати свої думки, побажання та пропозиції з приводу навчальних програм, що допомагає у вдосконаленні навчального процесу та забезпеченні його відповідності сучасним вимогам та потребам.
 
  Завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., професор Вдовенко Н. М. та к.г.н., доцент кафедри глобальної економіки Перегуда Ю.А. запропонували зміни до вибіркових дисциплін із врахуванням сучасних тенденцій і в результаті вивчення вітчизняного досвіду інших навчальних закладів, щоб мати відповідність навчального плану в загальній структурі ЗВО та сформувати основу для підготовки висококваліфікованих спеціалістів за допомогою включення більш профільних дисциплін.
  Студенти прийняли активну участь в дискусії, особливо багато пропозицій щодо навчальних дисциплін висловив Жадан Михайло та староста 1-го курсу Холодна Софія.

  Здобувачі освіти можуть висловлювали свої інтереси та запити щодо розширення вибіркового спектру дисциплін, що допоможе їм глибше досліджувати конкретні аспекти міжнародної економіки, такі як міжнародна торгівля, фінанси, розвиток, інтернаціоналізація підприємств та бізнес процеси.
  Важливою частиною обговорення є забезпечення можливості для студентів висловлювати свою думку та давати зворотний зв'язок щодо якості навчання, методів викладання та організації навчального процесу.
  Обговорення навчального плану зі здобувачами вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» є важливою практикою, яка сприяє покращенню якості освіти та задоволенню потреб студентів у процесі їхнього навчання.

к.г.н., доцент кафедри глобальної економіки Юлія ПЕРЕГУДА

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook