НПП кафедри землеробства та гербології учасники першого AGRO UKRAINE SUMMIT

9 лютого 2024 року

 

     Проблема успішного функціонування аграрного сектору в умовах війни сьогодні турбують як державні структури, великі агрохолдінги так і малих фермерів. Проблемі пошуків оптимальних шляхів розвитку аграрного сектору та переходу на нові технології був присвячений Agro Ukraine Samit, який відбувся 2 лютого в Києві. В процесі його роботи паралельно працювало п’ять окремих конференцій і кожна з них була присвячена окремому колу питань – від технологічних особливостей вирощування сільськогосподарських культур до їх зберігання й переробки, фінансування виробництва й пошуку інвесторів для нових проектів.

     

 

     В його роботі прийняли участь науково-педагогічні працівники кафедри землеробства та гербології. На секції «Nо-till: від оздоровлення економіки до оздоровлення ґрунту», виступив доцент Микола Косолап.

   

 

     В своїй доповіді він ознайомив присутніх з узагальненими результатами досліджень і висновками кафедри та світової практики з економічної ефективності застосування системи землеробства No-till. Представлена інформація була з цікавістю сприйнята учасниками конференції, що свідчить про актуальність даного напрямку наукової роботи кафедри.

 

 

 

Доценти кафедри землеробства та гербології Микола Іванюк

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook