Засідання кафедри терапії і клінічної діагностики 12 лютого 2023 року

11 лютого 2024 року

 Засідання кафедри терапії і 

клінічної діагностики 
12 лютого 2023 року, 1000 год
                                                                                             Каб 109 Б, 
      Конференція zoom
Порядок денний
 
1. Проведення інструктажів завідувачем кафедри проф. Грушанською Н.Г.  з техніки безпеки, охорони праці та протипожежної безпеки в умовах воєнного стану для співробітників кафедри.
2. Доповідь здобувача ступеня доктора філософії Петрушко Анастасії Сергіївни  за результатами виконання наукової складової освітньо-наукової програми «Незаразна патологія тварин» за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» (галузь знань 21 « Ветеринарна медицина»). Тема дисертації «Артеріальна тромбоемболія в свійського кота за застійної серцевої недостатності (діагностика і лікування)». Науковий керівник − д.вет.н., професор  Грушанська Н.Г.
3. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання В.Ю. Рябого про виконання індивідуального плану за третій рік навчання в аспірантурі.
4. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Т.О. Рябої про виконання індивідуального плану за третій рік навчання в аспірантурі.
5. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Ошурко А.П . про виконання індивідуального плану за другий рік навчання в аспірантурі.
6. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання О.С Красновид про виконання індивідуального плану за перший рік навчання в аспірантурі.
7. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання А.В Шкребаня про виконання індивідуального плану за перший рік навчання в аспірантурі.
8. Про підготовку до науково-практичного вебінару “Актуальні проблеми ветеринарної науки і практики” для коледжів і технікумів (доповідають Немова Т.В., Бойко Н.І.).
9. Про проведення профорієнтаційних заходів, висвітлення інформації  в соцмережах (на сайті) та вступна кампанія 2024. (доповідають НПП).
10. Про залучення для професійної орієнтації випускників шкіл та коледжів до Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України (доповідають НПП).
11. Різне.
 
 
Присутність всіх членів кафедри обов’язкова.
 
Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики Н.Г. Грушанська
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook