У десяті та одинадцяті класи середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №108 міста Києва завітав факультет землевпорядкування НУБіП України

12 лютого 2024 року
факультет землевпорядкування
  Старший викладач кафедри геодезії та картографії Наталія Колеснік презентувала учням 10-го та 11-го класів загальноосвітньої школи №108 міста Києва розповідь про фах землевпорядника і геодезиста, та запросила до Національного університету біоресурсів і природокористування України, який готує фахівців за освітньою програмою «Геодезія та землеустрій».

  Майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про перспективи навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України, процедуру вступу на спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». На цій зустрічі Наталія Анатоліївна розповіла, як на сайті НУБіП України отримати необхідну інформацію про вступ на факультет землевпорядкування, як взяти участь в олімпіаді, про можливість навчання на підготовчих курсах університету і на військовій кафедрі, яка функціонує в університеті. Також учні були ознайомлені із студентським дозвіллям, міжнародною співпрацею факультету, працевлаштуванням випускників.
  Після завершення доповіді відбувся діалог із зацікавленими учнями. Усі бажаючі задати запитання отримали вичерпні відповіді на них. Присутні педагоги школи також підкреслили привабливість та актуальність спеціальності «Геодезія та землеустрій» і рекомендували учням відвідати факультет землевпорядкування, детальніше познайомитися з напрямами досліджень його викладачів, сучасним обладнанням, навчальним процесом, студентським колективом і його життям, сутністю майбутньої роботи.

  Адміністрація школи після зустрічі виявила інтерес до майбутніх заходів, присвячених «Дню відкритих дверей» факультету землевпорядкування та співпраці з ним.

Іван Ковальчук,
завідувач кафедри геодезії та картографії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook