АНОНСУЄМО ЦІКАВІ ЛЕКЦІЇ ТА ВОРШОПИ, ЩО ВІДБУДУТЬСЯ В СІЧНІ-ЛЮТОМУ 2024 РОКУ

19 січня 2024 року

 

Друзі! З радістю анонсуємо цікаві лекції та воршопи, що відбудуться в січні-лютому 2024 року за участі провідних міжнародних та українських спікерів. Вони готові не лише подарувати вам нові знання, а й відповідати на ваші питання у рамках Q&A Chat. Не упустіть цю унікальну можливість для особистого та професійного зростання – реєструйтеся, беріть участь і поглиблюйте свої знання разом з найкращими. Будьте готові зануритися в захопливий світ нових інсайтів та знань!

Чекаємо на вашу активну участь на нашій освітній онлайн платформі! Будемо раді вас вітати на цих заходах, де можливості для збагачення власної ерудиції та знань необмежені.

Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерство освіти і науки України та Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Онлайн лекція партнера, зареєстрованого патентного повіреного у Foley Hoag LLP (Boston, MA, USA), який входить до рейтингу Найкращих адвокатів Америки (патентне право), PhD, JD Alexander Akhiezer– «International Patent System: Patent Process and Requirements».

Онлайн лекція професора бізнес-права Корнелльської юридичної школи імені Майрона К. Тейлора, директора-засновника програми "Право, технології та підприємництво" у Корнелльському технологічному інституті, доктора юридичних наук Charles K. Whitehead – «Basics of Derivatives».

Онлайн лекція професора екології та еволюції, радника декана факультету математики та природничих наук Університету Осло (Норвегія) Nils Chr. Stenseth – «How to Write Good Research Proposals».

Онлайн воркшоп інвестора, підприємця, експерта з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансового радника засновника Web3-університету професій майбутнього “Learn to Earn Global”, засновника блокчейн-платформи «Amsets» Michael Patsan – «Using Generative Artificial Intelligence in Everyday Life».

Онлайн лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інститут системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп'ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno – «Introduction To Statistical Learning And Applications To Neuroscience».

Слідкуйте за нами в Telegram каналі.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook