Затвердження теми та методики дисертаційного дослідження аспіранта кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів

9 лютого 2024 року
НУБіП України

З метою якісної підготовки здобувачів освітньо-наукового ступеня доктор філософії 08 лютого 2024 року було проведено процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження аспіранта першого року навчання кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Станіслава КОСТЮКА.

 

На виконання наказу від 05.01.2024 р. № 11 «Щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження», відповідно до Положення про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України було сформовано відповідну комісію у складі декана механіко-технологічного факультету, д.т.н., проф. Вячеслава БРАТІШКА, гаранта освітньо-наукової програми, д.т.н., проф. Івана РОГОВСЬКОГО, заступника декана з наукової роботи, д.т.н., проф. Олексія СТЕПАНОВА, голови ради молодих вчених факультету, к.т.н., доц. Людмили ТІТОВОЇ.

 

Комісія заслухала виступ аспіранта Станіслава КОСТЮКА та оцінила актуальність обраної теми дослідження та її важливість для науки. Під час проведення заходу аспірант Станіслав КОСТЮК презентувал проєкт своїх досліджень за темою дисертації «Підвищення ефективності контролю технічного стану трансмісійної установки енергонасиченого трактора на транспортних операціях», яку виконує під керівництвом д.т.н., проф. Євгена КАЛІНІНА, акцентуючи увагу на актуальності теми та наявного вітчизняного і світового наукового доробку. Особливу увагу комісія звернула на зміст майбутнього дисертаційного дослідження, надавши рекомендації щодо його наповнення для досягнення поставленої мети.

 

Під час засідання було обговорено актуальні проблеми в розрізі теми наукових досліджень, які спрямовані на забезпечення ефективного управління інноваційним розвитком аграрних формувань України в сучасних умовах.

Під час конструктивних дебатів виступив заступник декана механіко-технологічного факультету Олексій СТЕПАНОВ, який підтримав аспіранта і зазначив, що ця зустріч спрямована на створення більш структурованої моделі наукових досліджень в рамках обраної тематики.

Станіслав КОСТЮК висловив свою вдячність гаранту, науковому керівнику, членам комісій та своїм колегам за їх підтримку.

За підсумками засідання комісія підтримала пропоновану тему та погодила методику дисертаційного дослідження аспіранта першого року навчання, надавши відповіді рекомендації науковому керівнику та здобувачу.

 

Олексій Степанов,
заступник декана МТФ з наукової роботи


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook