Інтерв’ю з абітурієнтом: Віктор Бондаренко обирає спеціальність "Автомобільний транспорт"

12 лютого 2024 року
НУБіП України

Вступна кампанія-2024 не за горами. Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів приділяє активну увагу питанню профорієнтаційній роботі. Тому починаємо цикл публікацій «Інтерв’ю з абітурієнтом», у якому розповідатимемо саме про таку молодь та запитуватимемо, чому свій вибір вони зупинили саме на НУБіП України, чим зацікавив їх механіко-технологічний факультет та звідки вони дізнались про спеціальність 274 «Автомобільний транспорт», яка активно набирає оберти на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів.

– Вікторе, ви бажаєте вступити до НУБіП України. Чому вирішили обрати саме наш заклад вищої освіти?

– Обираючи вищий навчальний заклад, я подолав досить непростий шлях: протягом року я слідкував за інформацію про НУБіП на офіційному сайті університету. У мене багато знайомих, які навчаються в НУБіП, від яких я чую тільки гарні відгуки щодо навчання. Також я цікавився різними спеціальностями, і зокрема такими, що пов’язані з технікою. Велику роль відіграло те, що університет знаходиться недалеко від дому. Крім того, я отримав дивовижні враження після побаченого на дні відкритих дверей Університету. Тому обміркувавши й обговоривши це з моїми батьками, я зрозумів, що НУБіП України – найкращий варіант продовження мого шляху до мети.

– Яка спеціальність вас цікавить? Та яка ваша мета?

– Так, я обрав для себе спеціальність «Автомобільний транспорт». Давно цікавлюсь цим напрямком, тому іншого варіанту навіть не розглядав. Знаю багато людей, які навчаються на механіко-технологічному факультеті, які рекомендували цю спеціальність, а саме розповідали про викладачів, які знаходять спільну мову зі студентами. Я вважаю, що це круто. Мета в мене грандіозна – відкрити власну справу та стати директором підприємства з ремонту вантажних автомобілів.

– Яка ви людина за темпераментом? Чи займаєтесь спортом?

– Я на 100% сангвінік. Енергія мене переповнює, тому я завжди в русі, займаюсь спортом, граю в баскетбол на професійному рівні. Як хобі займаюсь боксом. У вільний час люблю кататись на скейтборді, також цікавлюсь курсами по психології.

– Які у вас очікування від навчання в нашому Університеті?

– Я очікую від навчання в НУБіП набуття кваліфікації з обраного фаху та можливості реалізувати себе в подальшому житті. Перше враження від університету позитивне.

– Дякую, Вікторе за чудову бесіду. І бажаю успіхів при здійсненні мрії!

 

Розмову провела асистент кафедри
тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook