Новий навчальний семестр: бібліотека зустрічає своїх користувачів

12 лютого 2024 року
   Початок нового навчального семестру завжди неабияк пожвавлює роботу наукової бібліотеки. Поточна, подекуди рутинна бібліотечна робота, відходить на другий план, натомість розпочинається найприємніша частина нашої роботи – спілкування зі студентством.

  Як зазвичай, саме в перші тижні на початку семестру користувачі активно відвідують бібліотеку та отримують навчальні видання. За перший тиждень другого семестру до центральної бібліотеки та філій наукової бібліотеки звернулося 409 користувачів, яким було видано 503 примірника літератури.

   Варто зазначити, що другий семестр очно розпочався не для всіх студентів – треті курси навчаються дистанційно. Саме з цієї категорії користувачів бібліотекарки розпочали розсилку навчальних видань на електронні скриньки студентів за онлайн послугою «Електронна доставка документів». Загалом, станом на 12.02.2024 р. усім студентам 1-4 курсів та магістрантам розіслано 79933 навчальних видань в електронному форматі на 4949 електронних скриньок.
    Також, в межах даного сервісу виконуються й індивідуальні замовлення користувачів.
  Водночас, нагадуємо усім нашим читачам про відкритий доступ до Цифрової бібліотеки, яка містить досить багато навчальних видань, які можна використовувати в навчальному процесі.
   Ми вже інформували університетську спільноту раніше, а тепер хочемо ще раз наголосити, що наукова бібліотека за перший місяць 2024 р. отримала 10 назв (324 прим.) нових навчальних видань наших викладачів, які надруковані за кошти університету. Всі ці видання є в паперовому та електронному варіанті в бібліотеці.

   Отож, шановні читачі, запрошуємо до нашої книгозбірні очно або дистанційно. Користуйтеся нашими зручними сервісами. Бажаємо всім вдалого семестру.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook