Майстер-клас по роботі з сучасними геодезичними приладами від доцентів кафедри геодезії та картографії

2 лютого 2024 року

     25 січня 2024 року відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 9-х, 10-х та 11-х класів Згурівського ліцею Згурівської селищної ради Броварського району Київської області та Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Згурівської селищної ради Броварського району Київської області


 

   Доцентами кафедри геодезії та картографії Національного університету біоресурсів і природокористування України Олексієм Жуком та Євгенією Кривов'яз, було продемонстровано можливості виконання вимірювань на електронному тахеометрі Geomax zoom 10 та цифровому нівелірі Sokkia sdl 30. Вони детально розповіли про можливості цих приладів та навчили учнів виконувати вимірювання кутів, довжин ліній з їх допомогою.


 
 

  Однак, майстер-клас не обмежувався лише демонстрацією приладів. Євгенія Кривов'яз висвітила важливу інформацію щодо вступу на факультет землевпорядкування, підготовчих курсів та участі в університетській Олімпіаді. Вона розповіла учням, де можна знайти необхідну інформацію та як правильно готуватися до вступного процесу.

  Олексій Жук заохочував молодь до активної участі в Олімпіаді, підкреслюючи їхню важливість для перевірки знань та підготовки до майбутнього вступу до університету.

  Викладачі кафедри геодезії та картографії переконливо показали учням, що переваги навчання на освітній програмі «Геодезія та землеустрій» на факультеті землевпорядкування є величезними. Навчаючись на факультеті землевпорядкування, у студентів формується відмінна теоретична база і практичні компетенції у сферах геодезії, землеустрою, кадастру та ГІС. Існує унікальна можливість посилити свої навички на практиці, використовуючи сучасні технології та обладнання під керівництвом досвідчених викладачів та професіоналів галузі. Практика проводиться у різних локаціях Боярської ЛДС НУБіП України, на території геодезичних полігонів факультету й Університету. Круті майстер-класи від наших роботодавців тільки поглиблюють знання наших студентів.

 

Майстер-клас став не лише надзвичайно корисним досвідом для молоді, а й ще одним кроком
до збагачення знань та розширення горизонтів їхнього майбутнього!

 

 

Інна Чеботарьова
Старший лаборант кафедри геодезії та картографії


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook