ПРОВЕДЕНО ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕЛЕКТРОННИЙ БІЗНЕС» НА ТЕМУ "СТАНОВЛЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО БІЗНЕСУ ТА ЙОГО ОСНОВНІ СКЛАДОВІ"

7 лютого 2024, 15:04

      Відповідно до наказу ректора НУБіП України та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій, 6 лютого 2024 р. на 5 парі в аудиторії 409 корпусу 10 відбулося лекційне зайняття старшого викладача кафедри організації агробізнесу та біржової діяльності Уса Сергія Івановича з дисципліни «Електронний бізнес» на тему "Становлення електронного бізнесу та його основні складові" для студентів 1 року навчання ОС "Магістр" спеціальності 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Відкриту лекцію старшого викладача Сергія Уса відвідав декан економічного факультету Анатолій Діброва, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Микола Ільчук, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк, доценти кафедри Іван Коновал, Михайло Маршалок, Руслан Любар.

На лекції було розглянуто основні етапи становлення електронного бізнесу основні його види та характеристики. Крім цього лектор ознайомив присутніх з основними складовими електронного бізнесу з використанням програмного забезпечення для його ефективного функціонування.

 Відкрите лекційне заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до робочої програми. Під час заняття лектор використовував наочний мультимедійний матеріал для підвищення рівня засвоєння знань студентами, проявив вміння зацікавити студентів прикладами. Загалом заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів. Присутні на лекції викладачі та студенти шляхом анонімного анкетування високо оцінили рівень проведення лекційного заняття старшим викладачем кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Сергієм Усом.

 

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

Руслан Любар

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook