Аспіранти першого року навчання ОНП «Економіка підприємств та галузей національного господарства» успішно пройшли процедуру захисту тем та методики дисертаційного дослідження.

7 лютого 2024 року

Згідно з наказом №11 від 5.01.2024 року відбулася процедура захисту тем і методик дисертаційних досліджень аспірантами першого року навчання освітньо-наукової програми «Економіка підприємств та галузей національного господарства» спеціальності 051 Економіка. Аспіранти, їх наукові керівники, а також члени комісії разом з гарантом програми професором Вікторією Байдалою зібралися 7 лютого 2024 року в дистанційному форматі.  

Наукові керівники в своїх виступах представили здобувачів, котрі в свою чергу презентували теми дисертацій, загальний аналіз актуальності теми, орієнтовний зміст майбутнього дисертаційного дослідження, найбільш поширені методики, за якими проводяться дослідження за даною науковою проблемою, а також можливі результати для науки та практики внаслідок підготовки роботи та її захисту.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
В ході обговорення виступів комісія з попередньо запрошених вчених надала свої рекомендації, а саме погодила подані формулювання тем дисертацій, водночас двом здобувачам було рекомендовано уточнити теми робіт у зв’язку з необхідністю конкретизації предмета дослідження.
У цілому проведений захід носив характер конструктивної та плідної дискусії.
 
Гарант ОНП професор Вікторія Байдала
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook