Абітурієнтка із Київщини Софія Кривошей обирає спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті) для подальшого навчання»

12 лютого 2024 року
Абітурієнтка із Київщини, Кривошей Софія, яка закінчує спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 155 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва обирає спеціальність 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» для подальшого навчання.
— Давайте познайомимось. Розкажіть про себе.
— Я, Софія Кривошей, народилася 17.01.2007 р. у м. Вишгород, Київської області. Навчаюся в спеціалізованій школі № 155 в Києві. Маю родину, яка складається: мама, тато, брат і я. За характером я: ввічлива, порядна, доброзичлива. Також відповідальна, наполеглива та комунікабельна.
— Як розпочався ваш шлях знайомства з НУБіП України?
— Мої знайомі навчалися у Вашому закладі на спеціальності «Фінанси і кредит». Вони неодноразово розповідали, що їм дуже подобалося вчитися в НУБіП, вони мали чудових викладачів та задоволені отриманою освітою.
— Що вплинуло на вибір факультету та спеціальності?
— По-перше теперішні реалії в нашій країні. І розміння того, що професія пов’язана із транспортом, логістикою є перспективною. По-друге про професію, проходження практики при навчанні, паралельне навчання за кордоном, освітню програму розповіла завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Савченко Лілія Анатоліївна.
— Чому вибір спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті»?
— На мою думку, ця спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» зараз є надзвичайно актуальною.
— Які маєте захоплення?
— Я всебічно розвинутий підліток. Кілька років тому захоплювалася танцями, зараз моє захоплення – фотографія. Я люблю фотографувати. Протягом трьох років, я працюю в шкільному Rotary Club. Люблю читати книги, проводити час з друзями та обожнюю свого собаку. Із задоволенням ходжу до школи, маю чудових однокласників та друзів.
— Які ваші мрії на майбутнє?
— Перемоги для України. Вступити до університету НУБіП, здобути спеціальність та мати достойну роботу. Ось такі мої мрії на даний час.

 

Лілія Савченко,
завідувач кафедри кафедри
транспортних технологій та засобів у АПК

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook