Профорієнтаційна робота кафедри земельного кадастру продовжується

12 лютого 2024 року

Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває.
9 лютого 2024 року доценти кафедр земельного кадастру і землевпорядного проектування Наталія Бавровська та Оксана Кустовська зустрілися з випускниками Хотівського академічного ліцею імені Левка Лук'яненка Обухівського району Київської області.

 12 лютого 2023 року Наталія Бавровська зустрілося з учнями 10-х та 11-х класів середньої загальноосвітньої школи №223 м. Києва.

  

Випускникам було представлено інформацію про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та зокрема, особливості й перспективи навчання на факультеті землевпорядкування, актуальність і перспективи працевлаштування, міжнародна діяльність факультету та можливість стажування за кордоном. Обговорювалися питання пов’язані із сучасним землеустроєм та геодезичними роботами в країні.
За сприяння проведенню профорієнтаційної роботи висловлюємо подяку директорам закладів:
Неруш Наталії Василівні, Олійник Ірина Миколаївні, заступнику директора з методичної роботи школи №223 Половинчак Інзі Олексіївні, а також вчителям Хотівського академічного ліцею: Зателепі Любов Іванівні та Погребній Олені Володимирівні.
Подальша співпраця стане важливим продовженням підготовки фахівців високого рівня на базі факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Ольга Тихенко, доцент кафедри земельного кадастру
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook