Обговорили початок нового семестру із членами наукового гуртка

7 лютого 2024 року
НУБіП України
  5 лютого 2024 року розпочався ІІ семестр 2023-2024 н.р. для студентів денної форми навчання. Перший навчальний тиждень, який стартував за розкладом знаменника студенти мали змогу відвідати зайняття згідно нового розкладу, а також познайомитися з викладачами та розпочати новий етап вивчення навчальних дисциплін.
  Члени наукового гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» студенти 2-го курсу ОПП «Міжнародна економіка», разом з керівником гуртка асистентом кафедри глобальної економіки Павленко Мариною також мали нагоду на очну зустріч для обговорення плану роботи гуртка на ІІ семестр 2023-2024 н.р. та сучасних викликів які постають перед студентами в новому семестрі, адже їх очікує багато цікавих наукових заходів з метою підвищення ефективності освітньої траєкторії економістів-міжнародників.
  Крім того, студенти мають можливість долучитися до дослідницьких проектів та участi у конференціях і семінарах з питань міжнародної економіки, що сприятиме їхньому професійному розвитку та розширенню мережі контактів у цій сфері.

Бажаємо гуртківцям щоб новий семестр приніс Вам позитивні враження від навчання та величезну порцію нових знань!
Удачі Вам у всіх навчальних та наукових подорожах!


Керівник гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція»,
асистент кафедри глобальної економіки ПАВЛЕНКО М. М.


 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook