Андрій Берковський, випускник магістратури 2023 року ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: «Буду гідно представляти наш інститут!»

13 лютого 2024 року

Андрій Берковський, випускник магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 2023 року спеціальності 141 – електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, звернувся листом до колективу інституту.

 «Шановна адміністраціє та колектив, цим листом я хочу висловити щире прощання з інститутом та усією його командою у зв’язку із закінченням навчання.
Моя студентська дорога тут була часом надзвичайною пригодою, яка залишить свої незабутні відбитки в моєму житті. Завдяки вам, я отримав не лише знання та навички, але і багато цінних вражень та років дружби. Ваша енергія, професійність та відданість своїй справі завжди слугували для мене великою наснагою. За цей час я отримав можливість досліджувати свої інтереси, розвивати свій потенціал та розкривати власні здібності.
Проходження через цей етап було для мене важливим кроком на шляху до самостійності та самореалізації. Я завжди буду пам'ятати теплоту та дружелюбність, які оточували мене тут, вдячний за всі можливості, які ви надали для мого особистісного і професійного зростання.
Моя подальша дорога може спрямуватися в інші сфери, але з тими цінностями та вміннями, які я отримав тут, я впевнений, що я буду гідно представляти наш інститут.
Дякую за всі можливості, за допомогу та за те, що ви робите для розвитку молодих людей. Ця подорож була неймовірною, і я вірю, що вона залишить свої сліди в моєму серці.
З найкращими побажаннями та вдячністю».

Ми дуже пишаємося нашими випускниками, які знаходять себе у житті та професійному середовищі. Запорукою їх кар’єрного успіху є знання, одержані у нашому університеті.

Щасти тобі, Андрію, завжди раді бачити в alma mater!

Світлана Макаревич,
доцент кафедри інженерії енергосистем,
наставник академічної групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook