СТУДЕНТИ 3 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 207 «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА» ОБИРАЮТЬ БАЗИ МАЙБУТНЬОЇ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

13 лютого 2024 року

    Виробнича практика для студентів 3 курсу спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» є важливою складовою освітньо-професійної підготовки фахівців рибогосподарської галузі. Це також заключний етап практичного навчання та підготовчий етап для виконання випускних робіт ОС «Бакалавр». Виробнича практика покликана підготувати майбутніх спеціалістів до практичної роботи – отримання нових знань, умінь і навичок під час виконання конкретних практичних завдань, здобуття навичок самостійної практичної діяльності з обраної спеціальності, самостійне виконання завдань керівника практики з відповідних питань. Такі знання й вміння забезпечать оволодіння загальними та спеціальними програмними компетентностями й високий рівень професійної підготовки фахівців ОПП «Водні біоресурси та аквакультура».

     Саме для орієнтації студентів щодо вибору керівника виробничої практики від університету, які забезпечують навчальний процес ОПП «Водні біоресурси та аквакультура», завідувачка кафедри гідробіології та іхтіології, к.б.н., доцент Наталія РУДИК-ЛЕУСЬКА, т.в.о. завідувача кафедри біології тварин, д.с.-г.н., проф. Роман КУЛІБАБА та доцент кафедри аквакультури, к.с.-г.н. Ірина КОНОНЕНКО розповіли студентам про коло наукових інтересів викладачів, наукові тематики кафедр та співробітництво з рибогосподарськими підприємствами, які готові провести практичну підготовку. Цікавою була інформація і про майбутнє працевлаштування, і про наших успішних випускників.

   Заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів к.с.-г.н., доцент Микола ВОЙНАЛОВИЧ зорієнтував студентів щодо використання матричного коду (QR-код) для подачі заяв на проходження виробничої практики.

Гарант ОПП «Водні біоресурси та аквакультура»
ОС «Бакалавр» к.с.-г.н., доцент Меланія ХИЖНЯК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook