Системна робота з слухачами Малої академії наук м. Києва

13 лютого 2024 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

    7 та 9 лютого 2024 року у відділенні екології та аграрних наук Київської малої академії наук відбувся Всеукраїнський конкурс захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів територіального відділення МАН України (постерна презентація та наукова конференція).
    До складу журі конкурсу у секціях «Агрономія», «Лісове і садово-паркове господарство» й «Екодизайн» відділення «Екології та аграрних наук», яке очолює завідувач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну проф. Колесніченко Олена Валеріївна, було запрошено завідувача кафедри лісівництва, к.с.-г.н., доц. Пузріну Наталію Василівну, яка прийняла участь в оцінюванні науково-дослідних робіт МАН учнів 9-11 класів. Серед учасників конкурсу були учні, які представляли школи та ліцеї м. Києва.

    До розгляду журі було представлено ряд робіт, які викликали неабияку цікавість та дискусію серед всіх присутніх.

   Такі заходи дають змогу залучення інтелектуально та творчо обдарованих учнів до науково-дослідницької, експериментальної, пошукової та винахідницької діяльності у різних галузях екології, задоволення потреб старшокласників у професійному самовизначенні і творчій самореалізації відповідно до їхніх інтересів та здібностей, формування, поглиблення, систематизація знань, вмінь, навичок науково-дослідницької роботи школярів у різних галузях екології, ознайомлення учнів з майбутньою пізнавальною діяльністю, побудова схеми та ходу проведення дослідження, виконання науково-дослідницької роботи, аналіз одержаних результатів; формування та підтримка інтелектуального потенціалу у юних дослідників.

завідувач кафедри
лісівництва Наталія ПУЗРІНА,

завідувач кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook