Глибинна профорієнтація як необхідна компонента успішного розвитку Університету та функціонування спеціальності 206 Садово-паркове господарство

14 лютого 2024 року
м. Шепетівка Хмельницької області

   30 січня 2024 року відбулися заходи з професійної орієнтації у м. Шепетівка Хмельницької області. За дорученням кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну аспірантка 4-го року навчання Півень Єлізавета провела 2 зустрічі зі школярами ЗОШ №4 та Шепетівської гімназії № 2.
Ми прагнемо демонструвати якнайширшому колу майбутніх вступників з різних куточків України інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, тому у ЗОШ №4 до зустрічі запросили учнів восьмих класів. Презентацію інформації про НУБіП України, ННІ лісового і садово-паркового господарства, кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну супроводжувала цікава практична компонента: майстер клас зі створення міні-флораріумів.

З учнями восьмих класів Шепетівської гімназії №2 зустріч проводилася в онлайн форматі.

 

  Під час заходів учні школи та ліцею проявили великий інтерес та задавали багато практичних запитань пов’язаних як зі вступом до нашого Університету, так і з професіями, які вони можуть тут здобути.
  Хочемо подякувати за організацію проведення професійної орієнтації директору ЗОШ №4 Пістрюгі Людмилі Василівні та директору Шепетівської гімназії №2 Горбатюк Тетяні Вікторівні.
  Ми бажаємо усім учням правильного вибору професії та успішного вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Аспірантка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Єлізавета ПІВЕНЬ,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook