За графіком відвідали гуртожиток № 6

14 лютого 2024, 11:09

За розпорядженням (№ 10 від 10 січня 2024 р.) декана факультету ветеринарної медицини професора Цвіліховського М.І. та доведеним графіком відвідування наставниками академічних груп факультету гуртожитку № 6 у другому семестрі 2023–2024 н.р. співробітники кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька: професор Ткачук Світлана Алімівна (куратор 11 групи 2 курсу), доцент Таран Тетяна Володимирівна (куратор 4 групи 3 курсу) завітали до помешкань студентів.
У кімнатах, де проживають студенти підшефних груп завжди порядок, речі випрані, готова їжа захована в холодильник. Ми прийшли до гуртожитку після 15.00 і студенти також тільки що повернулися з навчання. Займалися приготуванням обіду та вечері.

На кухні, в котрий раз ми впевнилися, що студенти дотримуються санітарно-гігієнічних правил, там чисто та охайно, приємно пахне свіжими стравами.

У коридорах поверхів гуртожитку також чисто та тихо. Кожний зайнятий своїми справами. Спустилися ми і до пральні. Наразі працювали дві пральні машини. Усі решта – справні.

Також ми зайшли і до бомбосховища, яке як завжди, у належному стані. На завершення нашого відвідування гуртожитку ми залишили свої коментарі у журналі відвідування наставників академічних груп факультету.
У котрий раз ми хочемо зазначити, що завдяки зусиллям деканату нашого факультету, відповідальних за гуртожиток і мешканців у гуртожитку підтримується належний санітарно-гігієнічний стан, постійно поліпшуються умови проживання та можливості провести позанавчальний час з користю для здоров’я.

Бажаємо всім натхненної праці, скорішої ПЕРЕМОГИ та МИРУ!
СЛАВА УКРАЇНІ та ЗСУ!

 

Ткачук С. А., професор кафедри ветеринарної
гігієни імені проф. А.К.Скороходька
Таран Т. В., доцент кафедри ветеринарної
гігієни імені проф. А.К.Скороходька
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook