Налагоджування співпраці з офіційним ділерським центром Тойота центр «Київ Автосаміт»

14 лютого 2024 року
НУБіП України

В межах налагоджування співпраці кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, спрямованої на ефективну підготовку фахівців за освітніми програмами бакалаврату спеціальності 274 «Автомобільний транспорт», відбувся дружній візит завідувача кафедри Євгена КАЛІНІНА до офіційного ділерського центру Тойота центр «Київ Автосаміт».

Сервісна станція Тойота Центр Київ «Автосаміт» перша в Україні з 1992 року має статус TASS - Toyota Authorized Service Station, та є найбільшою в Україні офіційною станцією з технічного обслуговування автомобілів Toyota. Станція обладнана найсучаснішим діагностичним обладнанням та інструментами, має найбільшу кількість підйомників, власну кузовну та малярну дільницю. В компанії працює близько 200 співробітників, з яких 125 - спеціалісти з сервісного обслуговування, які постійно проходять сертифікацію від Toyota. Окрім того, Тойота Центр Київ «Автосаміт» надає повний спектр послуг по сервісному обслуговуванню і ремонту броньованих автомобілів Toyota.

 

В рамках візиту заступником директора з сервісу та продажу запасних частин Тойота Центр Київ «Автосаміт» Сергієм МАКАНІНИМ була проведена екскурсія територією станції технічного обслуговування легкових автомобілів Toyota, в ході якої ознайомилися з організацією виробництва і технологічними процесами ТО та ремонту, сучасним технологічним обладнанням для проведення цих робіт, процедурою приймання та видачі автомобілів клієнтам. Крім того, відвідали клієнтську зону та автосалон Toyota, де були представлені останні новинки на ринку легкових автомобілів Toyota.

  

Результатами зустрічі стали не лише домовленість про подальшу співпраццю, а й позитивні враження від того, як працює в Україні по-справжньому японський сервіс. Також Євген КАЛІНІН отримав відповіді на всі практичні запитання та одержав значний обсяг інформаційного забезпечення процесів ТО легкових автомобілів Toyota. Ці матеріали будуть використані під час підготовки методичного забезпечення проведення лабораторних робіт для здобувачів освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».

Під час дружньої співбесіди керівники обговорили питання працевлаштування здобувачів освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт».

Метою цієї співпраці є ознайомлення здобувачів освіти з сервісною станцією Тойота Центр Київ «Автосаміт», також формування мотивації, позитивного ставлення до майбутньої професійної діяльності та подальшого працевлаштування за напрямком.

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook