У гуртожитку № 8 відбулися збори студентського активу із адміністрацією факультету, щодо заходів у весняному семестрі

14 лютого 2024, 20:46

   Зимовий період відпочинку минав швидко і вже розпочався другий семестр 2023/2024 навчального року в університеті. Ці перші дні навчання завжди наповнені радістю зустрічей з друзями, новими викладачами та ознайомлення з новими предметами, а також відчуттям очікування насиченого та цікавого весняного періоду. Гуртожиток, який під час канікул був тихий і спокійний, тепер оживає і наповнюється життям.

 

   У перший навчальний тиждень семестру відбулась зустріч з активом гуртожитку, планування подій та заходів на навчальне півріччя. Таку зустріч організував заступник декана агробіологічного факультету Олександр Гаврилюк, який відвідав гуртожиток №8, обговорив з мешканцями умови проживання та навчання.
   Також Олександр Гаврилюк оглянув підготовлені кімнати під поселення студентів першого курсу.
   Заступник декана звернув увагу студентської ради гуртожитку на необхідність підтримки порядку, забезпечення побутового комфорту та естетики не лише на території університету, а й у гуртожитку та в житлових приміщеннях. Акцентував увагу на важливості збереження електроенергії, води та газу
   В підсумку відвідування гуртожитку підтвердило, що адміністрація університету, факультету і гуртожитку прикладають усіх зусиль для створення умов, які сприяють зручному проживанню, успішному навчанню і загальному розвитку студентів.
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Марія Кобилінська,
секретар деканату

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook