На механіко-технологічному факультеті розпочалася очна екзаменаційна сесія студентів заочної форми навчання

14 лютого 2024 року
   На механіко-технологічному факультеті успішно стартувала весняна сесія у студентів заочної форми навчання, яка в цьому році проходить в очному форматі.

   Карантинні обмеження та військові дії на території України декілька років поспіль обмежували можливості студентів заочної форми навчання слухати настановчі лекції та складати іспити в стінах університету. Це часто знижувало мотивацію, бажання навчатися, а в результаті призводило до суттєвих академічних заборгованостей. Тому загальними зборами студентів заочної форми навчання було прийнято рішення весняну сесію 2023/2024 навчального року провести очно.
   Враховуючи те, що значна частина студентів заочної форми навчання механіко-технологічного факультету перебуває в лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України, працює в структурах МВС, ДСНС та на підприємствах критичної інфраструктури (для таких студентів було забезпечено змішаний формат сесії), в аудиторіях були присутніми понад 90% студентів окремих академічних груп. При цьому для малочисельних груп були передбачені індивідуальні навчальні розклади. 

   Студенти-заочники отримали можливість виконати найважливіші лабораторні та практичні заняття та набути практичних навичок, які неможливо отримати дистанційно.
   Студенти високо оцінюють мальовничу та доглянуту територію університету, комфорт в аудиторіях та сучасну матеріальну базу лабораторій. Живе спілкування та очне навчання надихають студентів на нові звершення та успіхи.
Бажаємо студентам механіко-технологічного факультету заочної форми навчання успішного проходження екзаменаційної сесії, відмінних оцінок та мирного неба!

 

Оксана Ачкевич,
заступник декана механіко-технологічного факультету
з навчальної та виховної роботи

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook