У гуртожитку № 5 відбулися збори активу щодо заходів у весняному семестрі

14 лютого 2024, 22:09
   Зимові канікули промайнули швидко і в університеті розпочався другий семестр 2023/2024 навчального року. Як завжди, перші дні навчання подарували студентам радість зустрічей з однолітками, хвилювання від знайомства з новими викладачами та дисциплінами, передчуття цікавого та насиченого весняного семестру. Ожив, загудів як вулик, опустілий під час канікул гуртожиток.
   І традиційно перший навчальний тиждень семестру – це час для зустрічей з активом та мешканцями гуртожитку, формування планів і заходів на поточне навчальне півріччя. Такий візит здійснила заступник декана механіко-технологічного факультету Оксана Ачкевич, яка відвідала мешканців гуртожитку № 5, поспілкувалася щодо умов проживання, навчання, провела зустріч зі студентським активом факультету.

    Гуртожиток зустрів представників деканату чистотою та порядком у кімнатах та місцях загального користування. У вільний час студенти активно використовують спортивну зала для підтримання фізичної форми. Студенти першого курсу, щоб не витрачати час на похід до спортзалу перед парами, виготовили металевий турнік і готуються до його встановлення в кімнаті.

    Під час наради з активом факультету обговорили деталі Дня закоханих, на якому планується багато цікавого: благодійний збір, фотозона, музичне оформлення, солодощі тощо.
    Відповідальний за спортивну роботу на факультеті проінформував про заплановану спартакіаду між студентами та стан формування команд з різних видів спорту.
    В цілому, візит до гуртожитку в черговий раз показав, що адміністрація університету, факультету та гуртожитку роблять все можливе для створення умов, які сприятимуть комфортному проживанню, плідному навчанню та всебічному розвитку студентів.

 

Оксана Ачкевич,
заступник декана факультету
з навчальної та виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook