Виховна робота наставників з кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

15 лютого 2024 року

 Початок семестру на кафедрі відтворення лісів та лісових меліорацій почався жваво. Враховуючи реалії часу наставники від кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій упродовж 6–8 лютого 2024 року зустрілися зі студентами підопічних груп. Під час зустрічей обговорили результати зимової екзаменаційної сесії, епідеміологічний стан у групах, відвідування занять студентами, а також наставники наголосили на необхідності студентам спускатися в укриття під час повітряних тривог, як у навчальних корпусах, так і в гуртожитку.
На початку весняного семестру студентів цікавило багато організаційних питань, насамперед пов’язаних із організацією навчального процесу, вивченням нових дисциплін, оформленням індивідуальних планів навчання.

Під час підбиття підсумків здачі зимової іспитової сесії було відзначено, що всі студенти групи ЛГ-2304 (скорочений термін навчання) іспити здали вчасно у першу відомість і тому необхідно з такою ж відповідальністю відноситися і до здачі наступних сесій. Наставник групи, доцент С.М. Дударець ознайомив студентів із специфікою нових дисциплін, які вони будуть вивчати у 2 семестрі, особливостями курсового проєктування, проходження навчальних практик тощо.
Певна частина студентів четвертого курсу деякі навчальні дисципліни здавали у другу відомість, оскільки не змогли вчасно виконати курсові проекти або лабораторно-практичні роботи. Працюючі за фахом студенти четвертокурсники вчасно (ще до початку навчального семестру) оформили собі індивідуальні плани, за якими будуть навчатися. Всі студенти контрактної форми навчання оплатили за останній семестр, боржників нема.

Особлива увага була закцентована на оформленні індивідуальних планів навчання, оскільки двоє студентів групи паралельно із навчанням працюють на інженерних посадах у філіях лісового господарства, а діяльність ще одного студента пов’язана із меблевим виробництвом. На теперішній час для студентів 1 курсу є певні труднощі із оформленням індивідуальних планів навчання, тому необхідно дочекатися розробки спеціального положення, яке б унормувало такий вид проходження навчального процесу.

Наставники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій:
Андрій ПІНЧУК (група ЛГ-2302 М)
Ігор ІВАНЮК (група ЛГ-2002)
Сергій ДУДАРЕЦЬ (група ЛГ-2304)
Олександр КАЙДИК
(група ЛГ-2001)

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook