Міжнародна виставка «АгроВесна 2024»

15 лютого 2024 року
НУБіП України

14 лютого здобувачі другого року навчання спеціальності 208 «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету разом з доцентом кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Іваном КОЛЄСНІКОМ завітали на відкриття Міжнародної виставки «АгроВесна 2024».

 

 

Дана подія об’єднувала три спеціалізовані виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика», в рамках яких були проведені цікаві заходи та представлені новітні технології в рослинництві і тваринництві.

 

 

 

Студенти мали можливість ознайомитися з останніми досягненнями та інноваціями світового та вітчизняного аграрного сектору, сільськогосподарським обладнанням, технологіями вирощування сільськогосподарських культур, обладнанням та новаціями для рослинництва і тваринництва. Такі виставки є корисними і для спеціалістів у галузі сільського господарства, які цікавляться сучасними тенденціями та намагаються впроваджувати їх у процесі своєї діяльності, і для здобувачів освіти, які стоять перед вибором свого майбутнього.

 

 

Подібні заходи є важливими для різноманіття навчального процесу, адже вони спонукають та заохочують молоде покоління займатися розвитком сільського господарства, оскільки відомо, що саме аграрна сфера є основою стабільної економіки країни. Ця виставка показує, що час не стоїть на місці, а нові технології та ідеї були і будуть необхідною складовою майбутнього прогресу.

 

Захід видався цікавим та корисним для здобувачів освіти – майбутніх фахівців аграрної сфери.

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook