Інтерв’ю з абітурієнтом: Віктор Бондаренко обирає спеціальність «Автомобільний транспорт»

15 лютого 2024 року
   Вступна кампанія-2024 не за горами. Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів приділяє активну увагу питанню профорієнтаційній роботі. Тому починаємо цикл публікацій «Інтерв’ю з абітурієнтом», у якому розповідатимемо саме про таку молодь та запитуватимемо, чому свій вибір вони зупинили саме на НУБіП України, чим зацікавив їх механіко-технологічний факультет та звідки вони дізнались про спеціальність 274 «Автомобільний транспорт», яка активно набирає оберти на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів.
Вікторе, ви бажаєте вступити до НУБіП України. Чому вирішили обрати саме наш заклад вищої освіти?
— Обираючи вищий навчальний заклад, я подолав досить непростий шлях: протягом року слідкував за інформацію про НУБіП на офіційному сайті університету. У мене багато знайомих, які навчаються в НУБіП, від яких я чую тільки гарні відгуки щодо навчання. Також я цікавився різними спеціальностями, і зокрема такими, що пов’язані з технікою. Велику роль відіграло те, що університет знаходиться недалеко від дому. Крім того, я отримав дивовижні враження після побаченого на дні відкритих дверей Університету. Тому обміркувавши й обговоривши це з моїми батьками, я зрозумів, що НУБіП України – найкращий варіант продовження мого шляху до мети.
— Яка спеціальність вас цікавить? Та яка ваша мета?
— Так, я обрав для себе спеціальність «Автомобільний транспорт». Давно цікавлюсь цим напрямком, тому іншого варіанту навіть не розглядав. Знаю багато людей, які навчаються на механіко-технологічному факультеті, які рекомендували цю спеціальність, а саме розповідали про викладачів, які знаходять спільну мову зі студентами. Я вважаю, що це круто. Мета в мене грандіозна – відкрити власну справу та стати директором підприємства з ремонту вантажних автомобілів.
— Яка ви людина за темпераментом? Чи займаєтесь спортом?
— Я на 100% сангвінік. Енергія мене переповнює, тому я завжди в русі, займаюсь спортом, граю в баскетбол на професійному рівні. Як хобі займаюсь боксом. У вільний час люблю кататись на скейтборді, також цікавлюсь курсами по психології.
— Які у вас очікування від навчання в нашому Університеті?
— Я очікую від навчання в НУБіП набуття кваліфікації з обраного фаху та можливості реалізувати себе в подальшому житті. Перше враження від університету позитивне.
— Дякую, Вікторе за чудову бесіду. І бажаю успіхів при здійсненні мрії!

 

Розмову провела асистент кафедри
тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook