Атестація аспірантів кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

14 лютого 2024, 7:00

 

На виконання наказу ректора НУБіП України від 19.01.2024 р. № 42, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України №261 від 23.03.2016 р. «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)», Положенням про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (зі змінами), Положенням про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 12 лютого 2024 року на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого відбулась чергова атестація аспірантів.

Здобувачі третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» освітньо-наукової програми «Незаразна патологія тварин» усіх років навчання презентували власні здобутки досліджень, проінформували про стан виконання індивідуальних планів.

За результатами було прийнято рішення затвердити звіти аспірантів та рекомендувати атестаційній комісії атестувати здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти для подальшого навчання в аспірантурі.

Завідувач кафедри
д-р. вет. наук, професор Томчук В. А.
Секретар кафедри

канд. вет. наук, доцент Криворучко Д. І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook