Зустріч керівництва ДАЛРУ з колективом Боярської ЛДС

15 лютого 2024, 13:43
Боярська ЛДС

     Вчора, 14 лютого 2024 року з ознайомчим візитом до Боярської лісової дослідної станції нашого Університету завітав Голова державного агенства лісових ресурсів України Віктор Смаль з колегами: начальником відділу мисливського господарства та полювання Володимиром Каленіченком, начальником Центрального міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергієм Смічиком та представниками пресслужби. Колег з досвілом роботи колективу Боярської ЛДС ознайомив директор професор Анатолій Карпук.
Велику зацікавленість фахівців з ДАЛРУ викликали багаторічні наукові дослідження та експериментальні лісові ділянки з сучасними методами ведення лісового господарства та досвід практичної підготовки спеціалістів для лісового господарства. Через навчально-практичну базу Боярської ЛДС пройшло підготовку тисячі фахівців лісового господарства, які сьогодні працюють у всіх регіонах України.

  

     Накопичений великий досвід наукових досліджень та практичної підготовки кадрів лісового господарства, є унікальним для України. Такі доробки викликали жвавий інтерес делегацій з Держлісагенства. Боярська лісова дослідна станція презентувала практичний досвід по підготовці професійних кадрів лісового господарства, начальні аудиторії, лабораторії, технологічні лінії по підготовці насіння основних деревних видів, були продемонстровані комфортні умови проживання для студентів, які проходять практику, подивилися наукові об'єкти в лісових насадженнях, ознайомилися із заходами по збереженню мисливського фонду.

 

     В робочій зустрічі прийняли участь заступник директора з навчальної та виховної роботи ННІ ЛіСПГ Олександр Соваков та завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук. Враження Голови ДАЛРУ розміщені за посиланням:

www.facebook.com/100007384054945/posts/3583964715192962/

www.facebook.com/100007384054945/posts/3584048998517867/

 

Завідувач кафедри,

Юрій Марчук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook