Організаційна зустріч завідувача кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти

15 лютого 2024 року
НУБіП України

15 лютого 2024 року відбулась організаційна зустріч завідувача кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Євгеном КАЛІНІНИМ зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти, які виконують кваліфікаційну роботу під керівництвом викладачів кафедри.

 

Євген КАЛІНІН наголосив на першочерговість кваліфікаційної роботи з аналізом літературних джерел за обраними темами їх досліджень та необхідність створити і заповнити власне портфоліо і його складових на власному Google-диску з наступним наданням доступу для публічного перегляду, з посиланням на сторінку сайту механіко-технологічного факультету для більш детальної інформації.

 

Також завідувач акцентував увагу на необхідності комунікації з науковими керівниками для отримання завдань на випускову кваліфікаційну роботу. Здобувачі отримали відповіді на всі питання, які їх турбували та поділилися планами на майбутнє.

 

Під кінець зустрічі Євген КАЛІНІН побажав магістрантам успіхів, максимальної реалізації та професійного зростання.

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook