В університеті проходить І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки

15 лютого 2024 року

Вже більше десяти років вихованці кафедри педагогіки ставали переможцями ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з педагогіки, завойовуючи як індивідуальні, так і командні призові місця. Не зважаючи на складні сучасні умови, кафедра педагогіки за сприяння керівництва гуманітарно-педагогічного факультету й університету продовжує створювати студентам умови для виявлення рівня їх навчальних досягнень та творчих здібностей.

Традиційно в лютому кафедра педагогіки проводить І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка». Цього року до участі запрошені студенти спеціальності «Професійна освіта» різних курсів.

Із вітальним словом до учасників олімпіади звернувся завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, професор Руслан Сопівник, наголосивши, що олімпіада – це одна з найкращих можливостей для студентів проявити себе, продемонструвати здобутий рівень знань, свої творчі здібності. Також очільник кафедри представив комісію, яка буде оцінювати роботи студентів та визначати переможців (доктор педагогічних, наук, професор Оксана Васюк, кандидати педагогічних наук, доценти Леся Маценко, Світлана Виговська, кандидат наук, старший викладач Ольга Сироєжко).

Проходить олімпіада у два тури: перший – розв’язування тестових завдань, розгорнуті відповіді на актуальні питання педагогічної науки; другий етап передбачає виконання творчих завдань відповідно до сформульованих педагогічних ситуацій. Запропоновані завдання побудовані відповідно до рівнів навчально-пізнавальної діяльності студентів, від репродуктивного до творчого, й стосуються загальних основ педагогіки, дидактики, теорії виховання та управління закладами освіти.

Тож бажаємо успіхів учасникам олімпіади і нехай переможуть сильніші!!!

 

 

Доцент кафедр педагогіки
Світлана Виговська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook