Гостьова лекція на кафедрі екології агросфери та екологічного контрою

15 лютого 2024 року
Проведення відкритих гостьових лекцій вже стало хорошою традицією на кафедрі екології агросфери та екологічного контролю. Цей вид діяльності сприяє налагодженню співробітництва між закладами та комунікації науковців, студентів та викладачів з виробництвом. Новий навчальний рік та вивчення навчальних дисциплін «Природоохоронний контроль», «Екологічне інспектування», «Екологічний контроль і аудит» здобувачів другого магістерського рівня спеціальності Екологія розпочався з поєднання теоретичних основ і новітніх практик в сфері охорони довкілля.
Лекцію проведено проєктним директором ТОВ «Енвеко», сертифікованим екологічним аудитором Денисом Шофоловим. Зміст лекції відображав основні практичні вимоги щодо умінь і навичок еколога, які стосуються експертних, контрольних, управлінських, технічних завдань. Напередодні, на рівні факультету захисту рослин, біотехнологій та екології було оновлено договір про співпрацю з ТОВ «Енвеко».
Кафедра екології агросфери та екологічного контролю, студенти спеціальності Екологія висловлюють щиру вдячність Денису Шофолову за змістовно проведену лекцію та тривалу співпрацю.
Олена Наумовська,

завідувач кафедрою 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook