Відповідальне ставлення здобувачів до відвідування навчальних занять - запорука формування висококваліфікованого спеціаліста

15 лютого 2024 року
НУБіП України

Позапланову зустріч зі здобувачами першого року навчання спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» провели завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Євген КАЛІНІН разом з наставниками академічних груп АТ-2306, АТ-2307ст Іваном КОЛЄСНІКОМ та Юліаною КОЛЄСНІК.

Увагу студентів було акцентовано на важливості серйозного і відповідального ставлення усіх учасників освітнього процесу до навчання, оскільки сьогодні країна потребує висококваліфікованих фахівців, які після нашої перемоги допоможуть відновити та підняти нашу країну на новий рівень.

Головним питанням сьогоднішньої зустрічі, на якому акцентував свою увагу Іван КОЛЄСНІК, стало підвищення якості навчання через відповідальне ставлення кожного здобувача освіти до відвідування навчальних занять та недопустимості пропусків без поважних причин, оскільки від цього безпосередньо залежить успішність кожного, формування свідомості студентів, оскільки від особистої мотиваційної складової поведінки кожного студента залежить спільний результат.

Також Юліана КОЛЄСНІК підняла питання людяності, моралі та інших чеснот, адже сучасний студент має зміцнювати моральні якості, підтримувати здоровий спосіб життя, бути обличчям закладу освіти, в якому навчається. Також важливо розвивати креативність, лідерські якості та залучатись до активної участі у житті як своєї групи, так і факультету в цілому, це буде корисним не лише у студентському житті, але й у майбутній кар’єрі.

В кінці зустрічі Євген КАЛІНІН ще раз акцентував увагу на поведінку та культуру спілкування на території Університету та на інструкціях з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану та побажав мирного неба над головою.

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook