Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація» на англомовній екскурсії центром міста Києва

15 лютого 2024 року

      Студенти другого курсу освітніх програм «Туризм» і «Готельно-ресторанний бізнес» ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України організували англомовну екскурсію центром міста Києва. Під час екскурсії вони познайомилися із найбільш відомими пам’ятками столиці й на власному досвіді опрацювали навички проведення туристичного заходу іноземною мовою.

  Теоретичну частину освітньої прогулянки підготував доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, кандидат філософських наук Антон Фоменко, який багато років за власної ініціативи знайомить киян і гостей міста з аспектами історії та культури столиці.
 
  Маршрут прогулянки пролягав від Золотих воріт до Контрактової площі. Крокуючи цим історичним шляхом майбутні працівники сфери туризму та готельно-ресторанної справи на власні очі побачили перлини української культури: Софійський соборбраму ЗборовськогоАндріївський узвіз, руїни Десятинної церкви, відвідали виставку сучасного мистецтва в галереї «Naked Room».
 
  Студенти НУБіП України були вражені історією і виглядом головних пам’яток Києва, отримали особливе враження і багато корисної інформації, яка може допомогти їм у майбутній професійній діяльності. Вони завдячують Антону Валерійовичу за можливість заглибитись в історію міста, в якому вони проживають і навчаються. Загадковість Києва дивує, кожен зі студентів хотів ще більше дізнатися про історичну інфраструктуру міста.

  Улюблений Київ, столиця нашої рідної держави є містом поза часом. На його вулицях поєднується минуле та сьогодення. Ми маємо вивчати його історію та культуру, пам’ятати і передавати наступному поколінню здобутки наших славетних предків.

Вероніка ТЕРНИЦЯ,
студентка ІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook