Відвідування Музею Історії НУБіП України: Подорож у Світ Знань та Традицій

16 лютого 2024 року
ФВМ НУБіП України

   У сучасному світі, де технології та інновації щоразу швидше змінюють наше оточення, важливо не забувати про коріння та історію, яка покладена в основу рідного університету. Відвідування Музею Історії НУБіП України – це захоплююча подорож у минуле, де знання, традиції та досягнення виводяться на вітрину.

   Дану екскурсію для студентів першої групи 1-го курсу разом з їх наставником  Дишкант Ольгою Василівною, провела вчений секретар музею історії, кандидат педагогічних наук Чумак Тетяна Миколаївна.
   В експозиціях вирушаєш у подорож через час, де історичні рукописи та витончені портрети, фотографії корпусів з минулого розповідають власні історії. Від фундаментальних документів, які лежать в основі створення університету, до унікальних експонатів, що відображають важливі етапи в розвитку науки та освіти.

   Однією з особливостей, що захопила студентів, це можливість побачити, як університет розвивався та адаптувався до змін у суспільстві. Студенти з цікавістю оглядали фотографії, документи та уважно слухали Тетяну Миколаївну. Поєднання оповіді та експонатів неначе переносило студентів у часи становлення університету.
   Музей історії університету стає місцем, де зустрічаються студенти, викладачі та випускники, відчуваючи спільність і приналежність до великої родини знань, науки і досягнень. Відвідувачі можуть не лише ознайомитися з історією свого навчального закладу, але і відновити добрі спогади, пов'язані з навчанням та важливими подіями.

Дякуємо за можливість поринути у історію нашого університету!!!

Вазіцька Маргарита

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook