Інформаційно-просвітницька акція «Рожева стрічка»

12 лютого 2024 року
4 лютого, відзначається Всесвітній день боротьби проти раку – день, коли люди об'єднують зусилля, щоб протистояти одній з найпоширеніших та важких хвороб сучасності.
Саме тому, в цей день, ми – волонтери Звягельської міськрайонної організації ТЧХУ в м. Звягель провели надзвичайно важливу інформаційно-просвітницьку акцію «РОЖЕВА СТРІЧКА», з метою привернення уваги громадськості до проблем ракових захворювань та поширення інформації щодо їх попередження та лікування.
Протягом акції пройшлися вздовж центральних вулиць нашого міста, охопивши близько 200 бенефіціарів. Роздавали листівки, де було вказано те, які медичні обстеження є важливими для жінок та чоловіків, і в якому віці слід їх проходити, підкресливши, що профілактика завжди краща за лікування. Серцем нашої акції стала символіка – рожева стрічка, яку кожен бажаючий міг прикріпити до свого одягу, виражаючи таким чином свою підтримку в боротьбі з раковими захворюваннями.
 
Як майбутній соціальний працівник, я розумію, що об'єднані зусилля та увага до таких тем є важливим ключем до здоров'я та благополуччя нашого суспільства.

ТВОРИМО МИЛОСЕРДЯ РАЗОМ! 

Студентка 3 курсу, Ангеліна НИЧИПОРУК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook