Відвідати 5 ліцеїв за один ранок: триває профорієнтаційна робота на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології!

16 лютого 2024 року

  16 лютого декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць, заступники декана Петро Дрозд, Анна Дащенко та доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Ольга Бойко відвідали низку навчальних закладів Васильківський району Київської області.

 

   Представники таких навчальних закладів, як Васильківський ліцей №8, Опорний заклад освіти «Васильківський академічний ліцей «Престиж», Опорний заклад освіти «Васильківський академічний ліцей «Успіх», Васильківський ліцей №2, Васильківський ліцей №7 радо зустріли декана та науково-педагогічних працівників факультету й провели до учнів 10-11 класів, що вже чекали гостей.

 

  Юлія Коломієць підготувала презентацію, де познайомила учнів із широким вибором спеціальностей, перевагами навчання на факультеті та в університеті. Підкреслила можливості для розвитку й перспективи майбутньої професії, що особливо потрібні при нинішній ситуації в країні. Юлія Василівна на простих прикладах розповіла, чим займаються фахівці, яких готує факультет, на яких посадах та в яких компаніях й лабораторіях працюють. Також, вона розповіла про сучасні лабораторії, де студенти виконують практичні та лабораторні, готують дослідження для дипломних робіт. Юлія Коломієць наголосила, що факультет активно співпрацює з Радою роботодавців, аби студенти, аспіранти та випускники факультету проходили практику і стажування в престижних компаніях. Разом з тим, декан факультету розповіла про цікаве, насичене студентське життя на факультеті, яке проходить в унікальному студмістечку НУБіП України.

 

  Більш детально Юлія Василівна зупинилася на актуальній інформації щодо умов вступу, обовʼязкових предметів на тестуванні, можливостях навчатися за бюджетні кошти. Підкреслила, що можна отримати додаткові бали при вступі за участі в олімпіадах й на консультаційно-підготовчих курсах, що проводяться на базі університету.

 

  Загалом профорієнтаційна робота принесла учням багато корисної інформації та гарний настрій. Маємо надію, що розповідь про спеціальності факультету та їх неймовірну користь, яку вони несуть людству допомогла учням визначитися із вибором професії. Представники факультету залишили візитки та запросили учнів й викладачів на екскурсію до факультету, аби ближче познайомитися із кафедрами, лабораторіями, відвідати чудовий Ботанічний сад університету, побачити на власні очі найбільше студмістечко Голосіївського району.
   Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології висловлює подяку начальнику відділу освіти Васильківської міської ради Лілії Козак за дозвіл в організації та проведенні профорієнтаційної роботи для учнів ліцеїв! Крім того, щиро вдячні директору ліцею №8 Світлані Репеті, директору ліцею «Престиж» Оксані Шаговій, директору ліцею «Успіх» Валентині Сережці, директору ліцею №2 Неонілі Бєліковій, директору ліцею №7 Інні Шипіловій за теплу зустріч та довіру! Чекаємо ваш колектив та учнів на День відкритих дверей факультету!

Наталія Батрак

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook