Участь студентів спеціальності Професійна освіта у благодійній виставці-ярмарку

16 лютого 2024, 13:57

15 лютого здобувачі освіти спеціальності 015.37 Професійна освіта взяли участь у Благодійній виставці-ярмарку «Проводи зими», яка проходила в IQ-просторі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Для кожного факультету на заході було виділено окреме місце. До участі у виставці-ярмарку потрібно було підготувати сувенірні та кондитерські вироби, зроблені власноруч. Активну участь у цьому взяли наші студенти.

Так, здобувачі освіти групи ПО-23001-б долучилися коштами на матеріали, а майстрині цієї групи – студентки Волошин Марія, Піскова Вікторія, Терещенко Злата, Ігнатенко Анна, Купрієнко Анастасія – виготовили тематичну сувенірну продукцію у патріотичному стилі, підготували смачнющу ароматну випічку, належно усе оформили та спакували, аби їх вироби були вподобані та розкуплені. З любов’ю сплетені браслети-обереги жовто-блакитного кольору першими розлетілися серед учасників дійства!

  

До Благодійного заходу долучилися також здобувачі освіти групи ПО-23003 бск, які після навчальних занять із задоволенням відвідали захід, придбали продукцію, чим забезпечили підтримку збору коштів для наших захисників. Хіба це не класно – посмакувати запашною випічкою та заодно задонатити на ЗСУ?

Усі виручені від проведення Благодійної виставки-ярмарку кошти були передані на користь Збройних Сил України.

 

 

Лідія Чередник,
Світлана Виговська
,
наставники студентських груп

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook