Проведено профорієнтаційну зустріч з випускниками школи 166 Солом’янського району міста Києва

16 лютого 2024 року

   15 лютого 2024 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва та доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олена Нагорна відвідали середню загальноосвітню школу № 166 з метою проведення профорієнтаційної зустрічі зі старшокласниками.


   Потрібно сказати, що договір співпраці факультету агарного менеджменту зі школою № 166 був підписаний ще у 2017 році, і відтоді випускники цієї школи за активної підтримки адміністрації школи неодноразово відвідували факультет аграрного менеджменту під час проведення Днів відкритих дверей. Цьогоріч Катерина Алексеєва та Олена Нагорна вирішили в черговий раз відвідати навчальний заклад, поспілкуватися з випускниками-2024, розповісти про можливості, які надає навчання на факультеті аграрного менеджменту та запросити на дні відкритих дверей навесні.


   Презентуючи факультет аграрного менеджменту, Олена Нагорна почала з того, що факультет є одним з найкращих в Україні серед факультетів, які готують фахівців з управління. Підтвердженням цьому є той факт, що у 2021 році факультет аграрного менеджменту увійшов до ТОП-10 рейтингу журналу Forbes. Далі Олена Нагорна розповіла про освітні програми, які наявні на факультеті для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, надала інформацію щодо структури факультету.

 

 


   Катерина Алексеєва повідомила вступників щодо наявних на факультеті програм міжнародної мобільності, зокрема розповіла про можливості навчання за програмами подвійних дипломів та можливостей навчання за обміном за програмою Erasmus+ для студентів факультету аграрного менеджменту. Катерина Алексеєва закликала студентів не просто обрати навчання на факультеті аграрного менеджменту, але і віддати перевагу навчанню в англомовних групах. Завдяки цьому можна не просто опанувати фахові дисципліни, але й підвищити рівень знання англійської мови. В таких групах разом з українськими студентами навчаються іноземні студенти. На сьогодні це студенти, які приїхали в Україну з Китаю, Еквадору, Лівану та обрали факультет аграрного менеджменту НУБіП України.


   Факультет аграрного менеджменту – один з «найспортивніших» факультетів НУБіП України. Це є заслугою нашого декана Анатолія Остапчука, який вміє «заразити» своєю захопленістю спортом всіх оточуючих. Декан постійно підтримує та розвиває студентський спорт, і тому першокурсники, потрапивши на факультет, дуже швидко надихаються загальною атмосферою любові до спорту та навіть ті, хто до цього вважали себе «неспортивними», починають брати участь у численних заходах на факультеті та в університеті.


   В НУБІП України функціонує військова кафедра, і майбутні студенти матимуть можливість пройти військову підготовку та отримати знання молодшого лейтенанта, причому це стосується і хлопців, і дівчат.


   Катерина Алексеєва та Олена Нагорна запросили вступників долучитися до підготовчих курсів до НМТ в НУБіП України та надали необхідні для цього контакти.
   Наприкінці зустрічі Олена Нагорна дуже цікаво розповіла присутнім про спеціальність «Маркетинг», зокрема, про те, де працюють випускники цієї спеціальності та про їх затребуваність на ринку.
   Катерина Алексеєва надала свої контакти випускникам на випадок, якщо у них виникнуть питання щодо вступу на факультет аграрного менеджменту.

Дякуємо адміністрації школи № 166 за багаторічну співпрацю та запрошуємо випускників на дні відкритих дверей навесні!

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook