"Вступив на ІТ, а що далі?" від Євгенія Удовиченка SoftServe Academy Manager

16 лютого 2024, 14:52

9 лютого, в рамках проєкту ІТ школа для майбутнього ІТ фахівця, Євгеній Удовиченко, SoftServe Academy Manager провів вебінар на якому врешті випускники шкіл, гімназій, коледжів та студенти 1 курсу факультету інформаційних технологій дізнались "Вступив на IT, а що далі?"

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u386/photo1706016313_0.jpeg

Оскільки інформаційні технології охоплюють широкий спектр напрямків, таких як розробка програмного забезпечення, мережеві технології, штучний інтелект, аналітика даних, кібербезпека, веброзробка та багато інших, сьогоднішнім випускникам та студентам першокурсникам важливо обрати саме той напрям, який їх цікавить найбільше та відповідає їхнім цілям.

Євгеній Удовиченко під час зустрічі розповів про:

  • Основні напрямки в IT
  • Як правильно навчатися, щоб стати професіоналом
  • Які джерела використовувати
  • Як отримати перший досвід та стажування

Цього разу захід об’єднав понад 60 учасників. Під час зустрічі Євгеній зазначив, що важливим для майбутнього ІТ-фахівця є отримання першого досвіду та стажування, саме тому необхідно шукати можливості для стажування чи волонтерства, щоб отримати практичний досвід. Участь у відкритих джерелах програмного забезпечення, ведення власних проєктів та активна участь у спільнотах допоможуть майбутнім ІТ фахівцям побудувати портфоліо.

Запитань від слухачів в цей день було надто багато, і найактивніші з них були нагороджені призами від компанії SoftServe. Це свідчить про жвавий інтерес до діяльності компанії та самої галузі

 

Таїсія Саяпіна, старший викладач
кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook