Збори наставників академічних груп механіко-технологічного факультету

16 лютого 2024 року
   14 лютого відбулися позачергові збори наставників академічних груп механіко-технологічного факультету, присвячені результатам аналізу виходу студентів факультету на очне навчання та відвідування аудиторних і дистанційних занять. В ході зборів кураторів було висвітлено результати контролю виходу студентів на очне навчання, який здійснювався деканатом факультету та навчальним відділом, проаналізовано стан відвідування занять за кожною академічною групою та визначено шляхи для покращення цього показника.

   Декан факультету Вячеслав Братішко повідомив про щоденні перевірки відвідування аудиторних та дистанційних занять деканатом, а також про організацію роботи зі старостами академічних груп, які щоденно звітують про стан відвідування занять заступнику декана факультету.

    Протягом першого семестрового тижня на факультеті було сформовано список осіб, які не приступили до занять з початку семестру, та отримано пояснювальні записки від таких студентів про причини відсутності. Станом на початок семестру за кордоном, у лавах ЗСУ та НГУ перебуває 30 студентів факультету денної форми навчання. Студенти, які не приступили до занять та не мали поважних причин відсутності були викликані в деканат. Відповідно до вжитих заходів було сформовано проєкт наказу на відрахування студентів, які не приступили до занять з початку семестру, та доведено список цих студентів до кураторів та старост академічних груп.

   За результатами зборів наставники академічних груп отримали доручення провести позачергові кураторські години, приділити належну увагу кожному студенту щодо причин пропусків занять, довести до відома студентів та їх батьків інформацію про стан відвідування занять, причини відрахування та наявної академічної заборгованості минулих періодів.
 
Оксана Ачкевич,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook