Культурно-мистецький захід квартирник АБФ «Подаруй свою Любов» в IQ Просторі: Незабутній вечір на честь Дня Святого Валентина

17 лютого 2024 року

У сучасному світі концертні зали та масштабні виступи не завжди здатні передати той особливий дух, який приносить невеличкий, але затишний "Квартирник". Це святкова атмосфера, де кожен учасник має можливість поділитися своїм талантом та емоціями безпосередньо з аудиторією. Саме такий захід було організовано Сенатом студентської організації в IQ просторі, де студенти Агробіологічного факультету зібралися разом, щоб відсвяткувати День Святого Валентина.

 

Цей неповторний захід відбувся під егідою культурного об'єднання факультету. Особливою подією вечора був виступ Єлизавети Титенко, студентки 4 курсу, яка вразила присутніх виконанням пісень "Я так хочу до тебе" гурту Океан Ельзи, "Тримай мене" гурту Бумбокс та «All of Me» Jonh Legend. Саме завдяки її неперевершеному виступу цей вечір став по-справжньому незабутнім.

Також варто відзначити Миколу Качана, студента 3 курсу, який вразив усіх грою на баяні, а також Максиміліана Руденка з 1 курсу, який своїм стендап виступом розвеселив атмосферу та підняв настрій присутнім. Щиро дякуємо їм за такий внесок у спільне свято та бажаємо подальших успіхів у розвитку талантів.

Особливим гостем заходу став Богдан Сергієнко з «Національного університету харчових технологій», який своїм виконанням треків "Another love", "I will always love you" та "Прірва" від гурту The Hardkiss об'єднав та запалив публіку.

Завершальним акордом творчого вечора було виконання студентом 4 курсу, Володимиром Суржиковим пісні "Агроном син землі", що є рідною мелодією для кожного студента Агробіологічного факультету.

Висловлюємо щиру подяку декану Агробіологічного факультету Оксані Тонсі за фінансування та допомогу в організації . Цей захід став можливим завдяки співпраці між студентами та деканатом, що завжди відкритий для ідей та ініціатив молоді . Проведення квартирників є надзвичайно важливим, адже саме такі події допомагають студентам знайти себе та відпочити, проявити свої творчі здібності , знайти однодумців і підтримку.

Культурний розвиток молоді є важливим аспектом формування креативної та незалежної нації . Сучасне студентство має не аби-який потенціал і, попри складну ситуацію в нашій країні, продовжує працювати, вчитися та розвиватися . Ми віримо, що скоро знову буде мирний час і українська пісня об'єднає усіх нас ! Адже талант – це віра в себе, у свою силу, а ми віримо в силу українського народу та впевнені, що витримаємо всі виклики сьогодення .

Любов ТХОРИК,

Голова Сенату студентської організації

 агробіологічного факультету НУБіП України

Максим  СЕРЕДЮК,

Заступник голови Сенату Студентської організації  

агробіологічного факультету НУБіП України

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook