Засідання проєктної групи ОПП 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»

15 лютого 2024, 18:55

15 лютого 2024 року відбулось чергове засідання проєктної групи освітньо-професійної програми 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» першого рівня вищої освіти.

Гарант програми, доцент Борис Мазур проінформував проєктну групу про хід підготовки до акредитації ОПП 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Розглянули відповідність освітніх компонентів ОПП 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнім компетенціям програми.

Проєктна група обговорила скореговану ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» та навчальний план. У ході обговорення члени проєктної групи внесли пропозицію щодо змін до робочих програм навчальних дисциплін з уточненням тем лекційних і практичних занять та кількості аудиторних годин і кредитів.

Водночас проєктна група внесла пропозиції до проєкту освітньої програми, а саме додати дисципліни «Правове забезпечення галузі садівництва та овочівництва», «Ділова іноземна комунікація» до обов’язкових компонентів ОПП для забезпечення компенетцій (СК7, ЗК 6). Навчальну дисципліну «Виробництво та сертифікація садивного матеріалу» доцільно віднести до обов’язкових компонент ОПП. Її зміст відповідає сучасним вимогам і викликам сьогодення.

На засіданні також обговорили питання щодо залучення стейкходерів до гостьових лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Окрім зазначеного обговорювали й інші важливі питання підготовки до акредитації освітньої програми.

 

Віра Кутовенко, секретар проєктної групи,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook