Впевнено розпочинаємо другий семестр!

18 лютого 2024 року
24 лютого 2024 року – день, який ознаменується закінченням другого року російсько-української війни. 
 
Не зважаючи на всі перешкоди і можливі ризики, Університет продовжує навчання в очно-дистанційному форматі. Кафедра англійської філології, як і інші, продовжує виконувати покладені на себе завдання і місію – готувати висококваліфікованих фахівців з англійської мови та прищеплює їм супутні навички. 
 
Для збільшення кількості бажаючих вступити до нашого Універститу гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України проводить не тільки профорієнтаційну роботу під час Дня відкритих дверей, а й кожного дня працює над якісним викладанням мови не тільки у себе на факультеті, а й для інших спеціальностей (081 «Право» тощо).
 
Так, 14 лютого старший викладач кафедри Дубовик Олена Миколаївна зі студентами 1 курсу юридичного факультету провели круглий стіл, присвячений святкуванню Дня закоханих. Кожний такий захід для кафедри – це велика праця, мета якої – залучення якнайбільшої кількості студентів для отримання якісної мовної освіти, від якої залежить не тільки майбутнє самих студентів, а й всієї держави в цілому – майбутнє, у якому тихо святкується День Перемоги України над рашизмом.
 
Над майбутнім кафедра працює прямо зараз – продовжує викладати свої навчальні дисципліни: «Іноземна мова (англійська)»; «Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)»; «Бізнес-курс (англійська)»; «Ділова іноземна мова (англійська)» – тим самим закладає фундамент свідомості, знань і навичок майбутніх фахівців.
 
Студенти, що вийшли на очне навчання, мають підвищений хист до знань, чим підтверджують не тільки власну любов до праці і отримання знань і навичок, а й до нашої держави, яка переживає складні часи. Студенти вірять, що все буде добре і продовжують виконувати свої обов’язки – якісно і добросовісно навчаються, постійно та активно взаємодіють з викладачами, що тільки збільшує ефективність методики кафедри та гарантує студентам не тільки успіхи у навчанні, а й основу для успішного життя.
 
На жаль, у зв’язку з можливими ризиками через ракетні та дронові атаки, кафедра, як і інші підрозділи університету, вимушена використовувати для комунікації зі значною кількістю студентів складові E-навчання. Завдяки бажанню студентів навчатися, дистанційний формат також демонструє свою ефективність – студенти мають більше часу на підготовку до занять. 
 
Кафедра англійської філології має надію, що у найближчому майбутньому «дистанційні складові» використовуватимуться менше, і всі студенти проводитимуть більше часу в аудиторіях. Сподіваємось, що це стане можливим одразу після Перемоги України над нацизмом ХХІ століття. Методичне знищення бойових одиниць чорноморського флоту російської федерації – цьому підтвердження.
Слава Україні!
 
youtu.be/Ct0U-9EoLSY
 

Олена ДУБОВИК,
старший викладач кафедри англійської філології
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook