Кураторська година групи АІ-2204СТ.

17 лютого 2024, 10:49
Онлайн зустріч

16 грудня 2024 року відбулася кураторська година наставника академічної групи АІ-2204СТ, Гуменюка Юрія Олеговича зі студентами. В рамках цієї зустрічі обговорювалися питання організації навчального процесу у другому семестрі поточного року, планування освітніх та культурних заходів на рівні групи/факультету/університету та особливості навчання в умовах воєнного періоду.

 

 

Під час зустрічі куратор перевірив статистику успішності групи за попередній семестр та визначив кількість студентів, які мають заборгованості. Він також надав рекомендації щодо вирішення найбільш актуальних проблемних питань, що виникли під час навчання.

Крім того, важливим аспектом зустрічі було обговорення заходів безпеки, пов'язаних з воєнним станом. Куратор спільно зі студентами розглянув ідентифіковані ризики та обговорив способи їх уникнення.

На зустрічі також обговорювались питання стосовно відвідування занять та визначення причин відсутності деяких студентів. Особлива увага була приділена студентам, які перебувають у складних життєвих обставинах, зокрема тим, хто знаходиться на прифронтових територіях. В кінці засідання Ю.О. Гуменюк підкреслив важливість співпраці та взаєморозуміння між куратором і студентами для досягнення спільного успіху.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook