Наставники кафедри на позачерговій кураторській годині з студентами механіко-технологічного факультету

18 лютого 2024 року
   Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві цього тижня провели позачергові кураторські години з студентами механіко-технологічного факультету. Вони зустрілись в аудиторіях навчального корпусу з студентами групи АІ 2302 (наст. Білько Т.О.), ТТ 2207ст (наст. Марчишина Є. І.), АІ 2103 (наст. Зубок Т.О.), АІ-2104 с.т. (наст. Мотрич М.М.), АІ 2303 (наст. Єременко О.І.).
   Науково-педагогічні працівники обговорили з студентами невідкладні питання навчального процесу, а саме обов’язку студентів виконувати графік навчального процесу та вимоги навчального плану, дотримуватись статуту та правил внутрішнього розпорядку НУБіП.

 
   Гостра розмова стосувалась відвідування студентами занять, боргів за попередню сесію, майбутньої атестацію знань, готовності студентів до навчання в умовах воєнного стану. Заслухано окремих студентів, які мають пропуски занять без поважних причин, їм роз’яснена позиція керівництва факультету щодо нетерпимості такої поведінки та можливого відрахування з числа студентів. Керівництво факультету щоденно перевіряє наявність студентів на заняттях, провели збори з наставниками груп та зобов’язали кураторів тримати на контролі відвідуваність у групах.

Наставники також наголосили на безпечній поведінці в стінах університету, особливо під час повітряної тривоги, у гуртожитку, під час відпочинку та переміщенні, відпрацюванні пропущених занять з поважних причин, про активізацію виконання завдань на платформі elearn, влаштування побуту тощо.

   Не зважаючи на складнощі, пов’язані з воєнним станом, усі студенти одноголосно висловили своє бажання навчатися та успішно закінчити семестр.
 
Доцент кафедри ОПБСТ Євгенія Марчишина
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook