Патріотичний вечір для студентів факультету харчових технологій в гуртожитку №9

17 лютого 2024 року

    15 лютого 2024 року у гуртожитку № 9 НУБіП України відбувся патріотичний творчій вечір для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Головним гостем вечора був відомий публіцист, громадсько-політичний діяч Володимир Гонський, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ.

     Володимир Васильович Гонський — український громадсько-політичний діяч, науковець, публіцист, бард, ведучий найбільших патріотичних протестних акцій, зокрема Мовного майдану, Євромайдану, заслужений діяч мистецтв України та автор книги «Людина і нація. Час воїнів».

     Метою даного заходу є виховання в студентської молоді почуття патріотизму, національної свідомості, шанобливого ставлення до воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України, захоплення героїчними подвигами українських бійців.На заході обговорювалися видатні постаті нашої країни, історічні шляхи державотворення та нашої унікальності. Відеоматеріали, музика, розповіді… Все це неймовірно вразило усіх присутніх.

     Слова вдячності адресуємо Володимиру Гонському за ініціативу проведення та реалізацію чудового заходу. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України!

      Ми обов’язково переможемо, бо ми на своїй землі, бо ми у себе вдома, бо ми сильні, незламні і згуртовані як ніколи!

       Коли ми об’єднуємось, ми стаємо силою, яку неможливо перемогти!

 

 

Тетяна Науменко, PhD
заступниця декана з виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook