Позачергова кураторська година з наставником академічної групи АІ-2202

18 лютого 2024, 20:29
   17 лютого 2024 року відбулася онлайн-зустріч студентської групи АІ-2202 з куратором групи, доцентом кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка Наталією Цивенковою.
Під час зустрічі обговорили нагальне питання – відвідування навчальних занять. Зрозуміло, під час війни та в умовах повітряних тривог студенти іноді не встигають вчасно доїхати до університету, що призвело до запізнень і пропусків навчальних занять. Проте студенти відповідально ставляться до навчання і самостійно надолужують пропущене.

   Також одним з актуальних питань була успішність завершення осіннього навчального семестру. Загалом група успішно здала іспити з усіх предметів і майже без заборгованостей приступила до освоєння нових навчальних дисциплін.
   Повторно обговорювали алгоритм дій під час повітряної тривоги; навчальну дисципліну; культуру спілкування та поведінку в навчальних приміщеннях і в гуртожитку. Студенти озвучили складнощі, пов’язані з навчанням, розказали про заплановані кроки щодо підвищення успішності.
   Весна – пора нових випробовувань, звершень та реалізації найамбітніших планів!
Вагому роль в житті кожного студента посідають науково-дослідна та організаційна діяльність. Зокрема, весною в університеті проводиться багато конференцій і студенти мають змогу розкрити свій потенціал та представити результати своїх досліджень, взяти участь у роботі наукових гуртків та круглих столів.
   На механіко-технологічному факультеті проводяться тематичні ярмарки, дні відкритих дверей, свята, в рамках яких студенти мають змогу привітати один одного (День усіх закоханих), представити свої роботи, а вилучені на ярмарках кошти перерахувати на потреби ЗСУ.
Наталія Цивенкова зазначила, що на факультетах механіко-технологічному та конструювання і дизайну виконується міжнародний проєкт TREATY. Мета проєкту полягає в тому, щоб досягти зміни менталітету та практики у вищих навчальних закладах у частині глибоких технологічних інновацій та сприяти формуванню європейських глибоких технологічних талантів у сфері сталої зеленої енергії та чистих технологій.

   Студентів запрошено прослухати нові курси лекцій, які передбачені цим проектом у 2024 році.
Без знань і умінь неможливо виборювати Перемогу та, в майбутньому, розбудовувати та розвивати економіку України. Студенти налаштовані оптимістично на навчання!

На закінчення зустрічі всі побажали один одному сил, натхнення, здоров’я та найшвидшої ПЕРЕМОГИ!
 
Наталія ЦИВЕНКОВА,
доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook